Comunicat de presă

Tineri mormoni vorbesc cu apostoli la situl Primei Viziuni

Preşedintele Eyring şi vârstnicul Holland participă la transmisiunea Face to Face (Faţă în faţă)

Preşedintele Henry B. Eyring, prim consilier în Prima Preşedinţie şi vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, au răspuns la întrebările tinerilor mormoni într-o transmisiune Face to Face (Faţă în faţă) în direct din upstate New York, sâmbătă, 4 martie 2017.

 

Acest loc este semnificativ pentru sfinţii din zilele din urmă care cred că profetul Joseph Smith I-a văzut pe Dumnezeu Tatăl şi pe Fiul Său, Isus Hristos, în vecinătatea fermei unde locuia, în Palmyra, în urmă cu aproape 200 de ani.  

Evenimentul a fost transmis, în direct, către un auditoriu mondial, în 12 limbi, din Joseph Smith Farm Welcome Center, unde apostolilor li s-au alăturat doi moderatori tineri şi aproximativ 60 de tineri mormoni din zonă.

     

Vizionaţi înregistrarea trasmisiunii pe LDS.org. Urmăriţi conversaţia pe pagina de Facebook LDS Youth sau pe alte canale de socializare folosind hashtag-ul #LDSface2face.

Citiţi articolul complet aici.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.